• Υπηρεσίες
  • Αντιμετώπιση επειγόντων και σοβαρών περιστατικών

Αντιμετώπιση επειγόντων και σοβαρών περιστατικών

Τα έκτακτα περιστατικά εξυπηρετούνται κατά τη διάρκεια λειτουργίας του ιατρείου και εκτός ωραρίου στο ιατρείο ή κατ΄οίκον. Για επείγουσες καταστάσεις δίνεται η δυνατότητα 24ωρης τηλεφωνικής επικοινωνίας και υποστήριξης.
Σε σοβαρές περιπτώσεις που χρήζουν νοσηλείας, υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης των νοσηλευόμενων παιδιών στο νοσοκομείο Παίδων Μητέρα, καθώς και παρακολούθηση της πορείας των νοσηλευόμενων παιδιών στα υπόλοιπα Νοσοκομεία Παίδων.

Προς αντιμετώπιση σύνθετων προβλημάτων για τα οποία κρίνεται απαραίτητη η παραπομπή, έχει εξασφαλιστεί στενή συνεργασία με καταξιωμένους ιατρούς άλλων ειδικοτήτων και υποειδικοτήτων της παιδιατρικής.

  • Παιδιατρική σημαίνει

  • αγάπη για το παιδί,

  • κατανόηση για τον έφηβο,

  • αφοσίωση στην οικογένεια

Ιατρείο

25ης Μαρτίου 2
Παπάγος - Χολαργός
210 6542238
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

© 2020 myped.gr All rights reserved.
Κατασκευή Ιστοσελίδας Φιλοξενία Ιστοσελίδας Dazzlink.
Η ιστοσελίδα myped.gr έχει αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορεί να υποκαταστήσει οποιαδήποτε ιατρική οδηγία, διάγνωση ή θεραπεία του γιατρού σας ή άλλου επιστήμονα υγείας.
Οποιαδήποτε αναπαραγωγή μέρους ή του συνόλου της ιστοσελίδας πρέπει να αναφέρει ρητά την πηγή και μπορεί να γίνει μόνο κατόπιν έγγραφης συγκατάθεσης του δημιουργού της.