• Υπηρεσίες
  • Προαγωγή μητρικού θηλασμού

Προαγωγή μητρικού θηλασμού

Ο μητρικός θηλασμός προάγεται ως η ιδανική αποκλειστική τροφή του βρέφους και υποστηρίζεται θερμά από την προγεννητική επίσκεψη, τη διάρκεια της γαλουχίας έως και τον αποθηλασμό. Με τις χρήσιμες συμβουλές του παιδιάτρου επιτυγχάνεται η εγκατάσταση του θηλασμού, η αύξηση της παραγωγής γάλατος, ακόμη και σε περιπτώσεις προηγούμενων λανθασμένων χειρισμών, η σωστή περιποίηση του στήθους και η ενδεδειγμένη διατροφή της θηλάζουσας.

Η εμπειρία δείχνει ότι η καλλιέργεια αισθήματος ασφάλειας στη μητέρα αποτελεί βασικό παράγοντα επιτυχίας. Με την ψύχραιμη στάση του ιατρού και την αναλυτική ενημέρωση, ο μητρικός θηλασμός εγκαθίσταται σε πολύ υψηλό ποσοστό και συνεχίζεται για όσο διάστημα είναι επιθυμητό, χωρίς να δημιουργείται αίσθημα ενοχής στη μητέρα που αντιμετωπίζει δυσκολίες. Η προσέγγιση δεν είναι μονοδιάστατη, οι επιθυμίες της μητέρας λαμβάνονται υπόψη και η πρωταρχική επιδίωξη, η σωματική και ψυχική υγεία της δυάδας μητέρας – βρέφους, επιτυγχάνεται με την κατάλληλη καθοδήγηση.

  • Παιδιατρική σημαίνει

  • αγάπη για το παιδί,

  • κατανόηση για τον έφηβο,

  • αφοσίωση στην οικογένεια

Ιατρείο

25ης Μαρτίου 2
Παπάγος - Χολαργός
210 6542238
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

© 2020 myped.gr All rights reserved.
Κατασκευή Ιστοσελίδας Φιλοξενία Ιστοσελίδας Dazzlink.
Η ιστοσελίδα myped.gr έχει αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορεί να υποκαταστήσει οποιαδήποτε ιατρική οδηγία, διάγνωση ή θεραπεία του γιατρού σας ή άλλου επιστήμονα υγείας.
Οποιαδήποτε αναπαραγωγή μέρους ή του συνόλου της ιστοσελίδας πρέπει να αναφέρει ρητά την πηγή και μπορεί να γίνει μόνο κατόπιν έγγραφης συγκατάθεσης του δημιουργού της.