• Υπηρεσίες
  • Παρακολούθηση νεογέννητων

Παρακολούθηση νεογέννητων, πρόωρων ή τελειόμηνων

από τις πρώτες σημαντικές μέρες της ζωής τους.

Η πρώτη επίσκεψη στο νεογέννητο ή τα νεογέννητα πραγματοποιείται συνήθως στο σπίτι, ιδανικά με τη συμμετοχή και των δύο γονέων. Σε αυτή, διενεργείται λεπτομερής κλινική εξέταση κάθε νεογνού και λαμβάνεται πλήρες ιστορικό κύησης, τοκετού, περιγεννητικής περιόδου, καθώς και σχετικό οικογενειακό αναμνηστικό (Ιατρικό Ιστορικό Νεογνού). Δίνονται αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την περιποίηση, την ανάπτυξη και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νεογέννητου, τον μητρικό θηλασμό και τη σίτιση της μητέρας, τον ασφαλή ύπνο και τις κατάλληλες συνθήκες του περιβάλλοντος. Φυσικά, δεν παραλείπεται η ψυχολογική υποστήριξη της λεχώνας, με στόχο την πρόληψη πιθανού μελαγχολικού αισθήματος (baby blues).

  • Παιδιατρική σημαίνει

  • αγάπη για το παιδί,

  • κατανόηση για τον έφηβο,

  • αφοσίωση στην οικογένεια

Ιατρείο

25ης Μαρτίου 2
Παπάγος - Χολαργός
210 6542238
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

© 2020 myped.gr All rights reserved.
Κατασκευή Ιστοσελίδας Φιλοξενία Ιστοσελίδας Dazzlink.
Η ιστοσελίδα myped.gr έχει αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορεί να υποκαταστήσει οποιαδήποτε ιατρική οδηγία, διάγνωση ή θεραπεία του γιατρού σας ή άλλου επιστήμονα υγείας.
Οποιαδήποτε αναπαραγωγή μέρους ή του συνόλου της ιστοσελίδας πρέπει να αναφέρει ρητά την πηγή και μπορεί να γίνει μόνο κατόπιν έγγραφης συγκατάθεσης του δημιουργού της.