• Υπηρεσίες
  • Προγεννητική επίσκεψη

Προγεννητική επίσκεψη των μελλοντικών γονέων

με δυνατότητα διαδικτυακού ραντεβού

Η γνωριμία του παιδιάτρου με τους μελλοντικούς γονείς προγραμματίζεται πριν τον τοκετό, συνήθως στην αρχή του τρίτου τριμήνου κύησης. Στο προγεννητικό ραντεβού ο γιατρός γνωρίζει τις επιθυμίες και τις ιδιαίτερες ανάγκες του ζευγαριού, οι μελλοντικοί γονείς τη φιλοσοφία του γιατρού και τίθενται τα θεμέλια για μία επιτυχημένη συνεργασία. Οι γονείς προετοιμάζονται αποτελεσματικά για την υποδοχή του νέου μέλους ή των νέων μελών της οικογένειας με συνέπεια την αύξηση της αυτοπεποίθησης και τον έλεγχο του εύλογου άγχους τους. Απαντώνται κρίσιμα ερωτήματα των γονέων και παρέχονται σημαντικές οδηγίες για τις πρώτες ημέρες ζωής στο μαιευτήριο και για θέματα όπως ο τρόπος τοκετού, η πιθανή προωρότητα, οι συνθήκες στο μαιευτήριο που συντελούν στην έναρξη και εγκατάσταση του μητρικού θηλασμού, ο ίκτερος, οι ενδεικνυόμενες προληπτικές εξετάσεις του νεογνού (έλεγχος ακοής, οφθαλμολογικός, καρδιολογικός, ισχίων, μεταβολικών νοσημάτων κτλ), η ασφαλής μεταφορά του βρέφους από το μαιευτήριο στο σπίτι, η προετοιμασία του κατοικίδιου της οικογένειας κ.τ.λ.

Το προγεννητικό ραντεβού είναι δυνατό πλέον, εξαιτίας της πανδημίας, να πραγματοποιηθεί μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας, χωρίς να είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία των γονέων στον χώρο του ιατρείου. Βέβαια, η δια ζώσης επίσκεψη στο ιατρείο εξασφαλίζει επιπλέον τη γνωριμία με τους χώρους και τον τρόπο λειτουργίας του ιατρείου.Μπορείτε να ζητήσετε ραντεβού εδώ.

Χρήσιμες πληροφορίες για το μαιευτήριο

  • Παιδιατρική σημαίνει

  • αγάπη για το παιδί,

  • κατανόηση για τον έφηβο,

  • αφοσίωση στην οικογένεια

Ιατρείο

25ης Μαρτίου 2
Παπάγος - Χολαργός
210 6542238
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

© 2020 myped.gr All rights reserved.
Κατασκευή Ιστοσελίδας Φιλοξενία Ιστοσελίδας Dazzlink.
Η ιστοσελίδα myped.gr έχει αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορεί να υποκαταστήσει οποιαδήποτε ιατρική οδηγία, διάγνωση ή θεραπεία του γιατρού σας ή άλλου επιστήμονα υγείας.
Οποιαδήποτε αναπαραγωγή μέρους ή του συνόλου της ιστοσελίδας πρέπει να αναφέρει ρητά την πηγή και μπορεί να γίνει μόνο κατόπιν έγγραφης συγκατάθεσης του δημιουργού της.