• Υπηρεσίες
  • Τακτική παρακολούθηση

Τακτική παρακολούθηση βρέφους, παιδιού και εφήβου

Η τακτική παρακολούθηση του βρέφους, του παιδιού και του εφήβου και η αντίστοιχη συμβουλευτική των γονέων προγραμματίζεται στις συνιστώμενες ηλικίες.

Σε κάθε προγραμματισμένη επίσκεψη πραγματοποιείται εκτός των άλλων παρακολούθηση της ψυχοκινητικής εξέλιξης του παιδιού (Συνοπτικός Οδηγός Εξέλιξης) και της σωματικής αύξησης μέσω των διαγραμμάτων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Καμπύλες Αύξησης για Αγόρια, Καμπύλες Αύξησης για Κορίτσια).

Για τους μικρούς φίλους που πραγματοποιούν την πρώτη τους επίσκεψη στο ιατρείο λαμβάνεται λεπτομερές ατομικό και οικογενειακό ιστορικό (Πλήρες Ιατρικό Ιστορικό), γίνεται έλεγχος της εμβολιαστικής τους κατάστασης και προγραμματισμός της παρακολούθησης.

  • Παιδιατρική σημαίνει

  • αγάπη για το παιδί,

  • κατανόηση για τον έφηβο,

  • αφοσίωση στην οικογένεια

Ιατρείο

25ης Μαρτίου 2
Παπάγος - Χολαργός
210 6542238
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

© 2020 myped.gr All rights reserved.
Κατασκευή Ιστοσελίδας Φιλοξενία Ιστοσελίδας Dazzlink.
Η ιστοσελίδα myped.gr έχει αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορεί να υποκαταστήσει οποιαδήποτε ιατρική οδηγία, διάγνωση ή θεραπεία του γιατρού σας ή άλλου επιστήμονα υγείας.
Οποιαδήποτε αναπαραγωγή μέρους ή του συνόλου της ιστοσελίδας πρέπει να αναφέρει ρητά την πηγή και μπορεί να γίνει μόνο κατόπιν έγγραφης συγκατάθεσης του δημιουργού της.